Az eső kiviteleken a radar lemezből készült, később a radar V alakú műanyag lett, de kevés darabon sárga rácsos is lehet.
Az első kiviteleken hátul földgömb jel van, a későbbieken már INTERKOZMOSZ jelre váltottak. De volt lemez radar és INTERKOZMOSZ jeles is.
A hajtóművek is változtak, az elején tömör később átlátszó műanyag lett. A pilóta ruhájának a színe is  változott, fehér vagy sárga. A kabinban a műszerfal nem egyezik meg a Holdautóéval. Az utolsó korszakban lecserélték egy műanyag átalakítóval a lapos elemet, három ceruza elemre. Kétféle dobozban árulták.

Az Interkozmosz jel ezeken is valószínűleg 1980 után került rájuk. Ez egy program volt, ami a Szovjetunió és kelet-európai országok közös Űrkutatása volt. E program keretein belül volt az űrben Farkas Berci is!

Működése:

Bolygókerekes, a középső félgömbön színes fények világítottak.

Megjelenés: 1968. karácsony
Céglogó
: E. FLIM LEMEZ mindig az Űrhajós hasa alatt, később már nem volt.
Céglogó a dobozon: E FLIM LEMEZÁRUGYÁR

lemezárugyár lemezárugyári lemezárugyáras lemezáru gyár Elzett művek Elzett Fém Lemezipari Művek e.flim lemez flimlemez lemez játék retro játék ungarische blechspielzeug hungarian tin toy lendület autó törfeautó holdautó rakétapisztoly csengős mozdony csipegető csibe űrautó holdrakéta Packard közlekedési játék Roli Zoli púpos diavetítő kutyás persely lendülrt autó lendület helikopter lendület motor lendkerekes egér rakodó vonat tolaló mozdony sinautó Tünde tűzhely hegyivasút