A kék kivitelen kívül kis számban más színben is készült Holdautó, ami zöld, zöld-narancssárga, piros. Első kivitel fehér gumikkal, csontszínű farokkal, és hajtóművekkel szerelt.
Később fekete gumikkal, több színű farokkal, és átlátszó hajtóművekkel készült. Ritkán piros vagy zöld  kerékkel is készült. A radar villa formája is változhatott. Még később a vezető előtti fúvókák helyett  INTERKOZMOSZ jel lett, és a hajtóművek már átlátszó színűek is lehettek. A kabinban a műszerfal nem egyezik meg az Űratóéval.
Az utolsó korszakban lecserélték egy műanyag átalakítóval a lapos elemet, három ceruza elemre.  Kétféle dobozzal gyártották.
Az Interkozmosz jel itt is valószínűleg 1980 után került rájuk. Ez egy program volt, ami a Szovjetunió és kelet-európai országok közös Űrkutatása. E program keretein belül utazott Farkas Berci is!

Működése:
Bolygókerekes, ha valaminek nekiment irányt változtat, közben egy hablabda lebeg a farok fölött és világított az izzó.

Céglogó:
E. FLIM LEMEZ, L FOREIGN, ELZETT MŰVEK utolsókon már nincs.
Céglogók a dobozon: LEMEZÁRUGYÁR, FLIM LEMEZÁRU GYÁREGYSÉGE

lemezárugyár lemezárugyári lemezárugyáras lemezáru gyár Elzett művek Elzett Fém Lemezipari Művek e.flim lemez flimlemez lemez játék retro játék ungarische blechspielzeug hungarian tin toy lendület autó törfeautó holdautó rakétapisztoly csengős mozdony csipegető csibe űrautó holdrakéta Packard közlekedési játék Roli Zoli púpos diavetítő kutyás persely lendülrt autó lendület helikopter lendület motor lendkerekes egér rakodó vonat tolaló mozdony sinautó Tünde tűzhely hegyivasút