Lendkerekes, a kivitelek formája ugyan az mint a többinek, csak a litografálás más és ez taxi kivitel.
Az első kiviteleknek még ki volt vágva a sárvédő ív és fekete fehér kockás a csík az ajtón, míg később piros fehér.

- SÁRGÁS-PIROS NYITOTT SÁRVÉDŐ 1-2:
1. Sárga tető - Első kivitel, elől ablakban taxióra kar van, a sofőr kalapos és mellette egy sapkás fiú. Mindkét oldalon egy hölgy piros kalapban. A csomagok a hátsó ablakban jobban látszanak. A rendszámában nincsen kötőjel, mint a többi kivitelen. s gyerek.  A autó ablakai nem kékek. A taxi oldalán a kockák fekete fehérek.
2. Piros tető - Egy sofőr ül elől, minkét oldalon egy lány és a hátsó ablak üres.

- SÁRGA-PIROS ZÁRT SÁRVÉDŐ 1-2-3:
A  második kivitel, a forma megmaradt, csak az alakok formája lett más. Ez is két kivitelben készült, sárga és piros tetővel.
1. Sárga tető - Egy sofőr ül elől, minkét oldalon egy lány és a hátsó ablak üres. A rendszámában nincsen kötőjel a 20 és a 11 között.
2. Sárga tető - A sofőr mellett ül egy kisfiú, minkét oldalon egy lány és a hátsó ablakban vannak tárgyak.
3. Piros tető - A sofőr mellett ül egy kisfiú, minkét oldalon egy lány és a hátsó ablakban vannak tárgyak.
Céglogók: E. FLIM. LEMEZ, FOREIGN

lemezárugyár lemezárugyári lemezárugyáras lemezáru gyár Elzett művek Elzett Fém Lemezipari Művek e.flim lemez flimlemez lemez játék retro játék ungarische blechspielzeug hungarian tin toy lendület autó törfeautó holdautó rakétapisztoly csengős mozdony csipegető csibe űrautó holdrakéta Packard közlekedési játék Roli Zoli púpos diavetítő kutyás persely lendülrt autó lendület helikopter lendület motor lendkerekes egér rakodó vonat tolaló mozdony sinautó Tünde tűzhely hegyivasút