A kerekek nyomott mintásak ezüst és arany kivitelben készült. Ezek a kerekek vannak a későbbi Pacardon is. A kormány is megegyezik a cabrio Parcardéval. Lendkerekes kivitel.

Kivitel: JAGUAR E-TYPE -SZÍNESEK, SPORT LADY, RALLYE SERVICE 23, arany, ezüst

A régebbi kiviteleken az orrán a rendszám előtt még volt fém és helyzetjelző is. Hátul még fém volt a lámpa, később már nem volt. Kivétel Sport L. és Rallie S. amin festve volt. A belső tér még litografált (festett), később már csak a műszerfal. Viszont az már nem ugyan olyan volt mint az első kivitele.
Érdekesség, első kivitelek még jobb kormányosak voltak. A későbbi kiviteleken a szélvédő matt lett. Több színű alvázzal készültek.
A első kivitelen a rendszámon szereplő szám a gyártási korszakot jelöli, és a CH rendszám Magyarországon tényleg 1963-ban került forgalomba.

Gumik: BALLON CORDATIC
Céglogók a dobozon: LEMEZÁRU GYÁR

lemezárugyár lemezárugyári lemezárugyáras lemezáru gyár Elzett művek Elzett Fém Lemezipari Művek e.flim lemez flimlemez lemez játék retro játék ungarische blechspielzeug hungarian tin toy lendület autó törfeautó holdautó rakétapisztoly csengős mozdony csipegető csibe űrautó holdrakéta Packard közlekedési játék Roli Zoli púpos diavetítő kutyás persely lendülrt autó lendület helikopter lendület motor lendkerekes egér rakodó vonat tolaló mozdony sinautó Tünde tűzhely hegyivasút